Contactgegevens

Telefonisch of via WhatsApp

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u Shiatsu praktijk Mans Macias telefonisch of via WhatsApp bereiken op (+31) 06-395 53 175. Indien er niet opgenomen wordt spreek dan gerust de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Vergeet dan niet uw telefoonnummer te vermelden.

Via e-mail

Ook kunt u gebruik maken van onderstaand e-mail adres voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen. Het e-mail adres is h.visser@mans-macias.nl

Adresgegevens

Adres

Shiatsu praktijk Mans Macias
Stadhouderlaan 226
8448 PX Heerenveen

Route beschrijving

Shiatsu praktijk Mans Macias ligt het project Heerenwoud in de wijk Skoatterwâld te Heerenveen. Vanaf de snelweg Leeuwarden – Meppel neemt u de afslag Oranjewoud. Vervolgens volgt u de borden Oranjewoud. Op de eerste rotonde gaat u rechtdoor (u rijdt nu Skoatterwâld in) en u bevindt zich dan op de Oranje Nassaulaan. Deze straat rijdt u vrijwel helemaal uit tot u voor u museum Belvedère ziet liggen. De één na laatste straat aan de rechterhand is dan de Stadhouderlaan. Deze rijdt u in en u rijdt tot het einde van de straat waar u aan uw rechterhand een grote halfcirkelvormig gebouw ziet staan.

Parkeren

Als u aan komt rijden bij de bebouwing dan kunt u uw auto parkeren op de daarvoor beschikbare parkeerplaatsen. Vervolgens loopt u naar het gebouw toe (dus niet de heuvel op) en slaat u links af onder de loopbruggen door. Als u tot het einde van de bebouwing loopt bent u op nummer 226.

Openings- en behandeltijden

Maandag:     van 9:00 uur tot 22:00 uur
Dinsdag:       van 9:00 uur tot 22:00 uur
Woensdag:    van 9:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag:  van 9:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag:         van 9:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag:      gesloten
Zondag:         gesloten

  • Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.
  • Over het algemeen vinden de behandeling in de avond plaats, maar in overleg kan hier van afgeweken worden.

Social Media

Diverse praktijk gegevens

Lidmaatschapnummer NVST:   L2410
Licentienummer RBCZ:             107493R
Kamer van Koophandel:            1157845
BTW nummer:                            NL001432139B85